Empowerment Journey in Suriname
8-daagse tour naar Suriname
Empowerment Journey in Suriname

In een wereld waar jongeren worstelen om richting te geven aan hun leven, biedt de “Empowerment Journey in Suriname” een verfrissende kans om even weg te zijn uit je eigen omgeving. Gedurende acht dagen nemen we je mee op een onvergetelijke reis naar het hart van Suriname. Deze reis draait helemaal om jouw persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. We moedigen je aan om actief te werken aan het realiseren van jouw dromen. Met uitdagende activiteiten, inspirerende workshops en diepgaande reflectie helpen we jou om empowered te worden, zodat je met vastberadenheid en zelfvertrouwen jouw levenspad kunt bewandelen. Het hoogtepunt? De ultieme challenge waarbij jij de kans hebt om € 1000,- cash te verdienen als startkapitaal voor jouw toekomstplannen. Met Suriname als inspirerende achtergrond belooft de “Empowerment Journey” een onvergetelijke ervaring te worden die jou helpt om jouw volledige potentieel te bereiken.

Creëren van een gebalanceerde levensstijl
Prijs vanaf (excl. btw)
€ 3.250,-

8-daagse reis naar Suriname
Inclusief vliegticket, verblijf en training.

Empowerment Journey in Suriname is een grensverleggend groeiprogramma ontworpen om deelnemers uit Suriname en Nederland te inspireren, uit te dagen en te transformeren. Dit programma biedt een unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, en het versterken van persoonlijk leiderschap, allemaal ervaren tijdens een avontuurlijke 8-daagse reis, inclusief een 3-daagse tour naar het mooie binnenland van Suriname.

Het hoofddoel van de "Empowerment Journey in Suriname" is om deelnemers te voorzien van een transformerende ervaring die hen in staat stelt om hun persoonlijke en professionele leven naar een hoger niveau te tillen. Door middel van uitdagende activiteiten, inspirerende workshops en diepgaande reflectie, streven we ernaar om deelnemers te empoweren, hun persoonlijk leiderschap te versterken en hen te inspireren om hun dromen na te jagen met vastberadenheid en zelfvertrouwen.

  • Kennismaking en Introductie:
Welkom en kennismaking met mededeelnemers en begeleiders. Introductie van het programma en de doelstellingen. Bespreking van verwachtingen en persoonlijke doelen.
  • Persoonlijke Ontwikkeling:
Identificatie van sterke punten en ontwikkelingsgebieden. Reflectie op persoonlijke waarden en overtuigingen. Ontwikkeling van zelfbewustzijn en zelfreflectievaardigheden.
  • Leiderschapsontwikkeling:
Verkenning van verschillende leiderschapsstijlen. Praktische oefeningen om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Het belang van empathie, communicatie en besluitvorming in leiderschap.
  • Doelstellingen stellen en Actieplanning:
Identificatie van langetermijndoelen en kortetermijndoelstellingen. SMART-doelen formuleren voor persoonlijke en professionele groei. Ontwikkeling van een actieplan met concrete stappen om doelen te bereiken.
  • Omgaan met Uitdagingen en Obstakels:
Identificatie van belemmerende overtuigingen en innerlijke obstakels. Strategieën om met weerstand en tegenslagen om te gaan. Het belang van veerkracht en doorzettingsvermogen bij het bereiken van doelen.
  • Ondernemerschap en Creativiteit:
Verkenning van ondernemerschap als een middel voor persoonlijke groei. Stimulering van creativiteit en innovatie in het nastreven van doelen. Het ontwikkelen van een ondernemersmentaliteit en ondernemersvaardigheden.
  • Communicatie en Samenwerking:
Verbetering van verbale en non-verbale communicatievaardigheden. Het belang van effectieve samenwerking en teamwerk. Praktische oefeningen om conflicten op te lossen en consensus te bereiken.
  • Zelfzorg en Welzijn:
Het belang van zelfzorg en welzijn voor persoonlijke en professionele groei. Praktische strategieën voor stressmanagement en burn-outpreventie. Het creëren van een gebalanceerde levensstijl die persoonlijke groei ondersteunt.

De "Empowerment Journey in Suriname" is specifiek ontworpen voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar oud. Dit programma biedt deze doelgroep een unieke kans om persoonlijke groei, leiderschapsontwikkeling en empowerment te ervaren tijdens een inspirerende reis naar Suriname.

 • Mei 2024
  29 mei 2024 t/m 5 juni 2024

 • September 2024
  27 september 2024 t/m 5 oktobober 2024
reacties van deelnemers
Deelnemers delen hun ervaringen: